FILA:n lisenssit vuodelle 2013

Herman Kareeseen osallistuva, muista tilata lisenssi, jotta saadaan myös lääkärintodistuksesi kuntoon ennen kisaa! Se voidaan kirjoittaa liiton lääkärin kautta.

FILA:n lisenssitilaus 8.1.2013

* * *

FILA:n lisenssi on pakollinen kaikille painijoille (miehet/naiset, juniorit ja kadetit), jotka ottavat osaa FILA:n kalenterissa oleviin kilpailuihin.

FILA:n lisenssin saaminen vaatii 1.1.2013 alkaen myös lääkärintodistuksen, joka tulee toimittaa vuosittain.

Olen jo saanut tilauksia ensi vuodelle, mutta vielä ehtii eli ilmoita ma 7.1.2013 mennessä minulle tilataanko sinulle lisenssi v. 2013.

Lisenssin voi toki tilata myöhemminkin. Lisenssikortin saaminen FILA:sta kestää n. kuukauden, joten kannattaa toimia hyvissä ajoin ennen kilpailutapahtumaa. Jos lisenssikorttia ei ole tullut tiettyyn kilpailuun mennessä, annetaan kisaan mukaan lista voimassa olevista lisensseistä.

Lisenssin hinta on etukäteen hankittuna/tilattuna 100 Sveitsin frangia eli n. 85-90 euroa riippuen valuutan vaihtokurssista, mutta 150 euroa jos ostat sen FILA:n valvojalta kilpailupaikkakunnalla.

Jos sinulla ei ole vielä ollut FILA:n lisenssiä ja tarvitset sen, niin lähetä minulle (mieluiten sähköisesti) valokuvasi ja seuraavat tiedot:
– nimi
– syntymäaika
– osoite
– puhelin
. sähköposti
– passin kopio
– lääkärintodistus.

Ensimmäinen kilpailu, jossa lisenssiä tarvitaan on Herman Kare -turnaus, joka järjestetään Kouvolassa 11. – 12.1.2013.
Muut kotimaan kisat, joissa FILA:n lisenssiä tarvitaan ovat Vantaa Painicup ja Arvo Haavisto, jotka järjestetään marraskuussa.

Muista anoa Painiliitosta kilpailulupa ulkomailla käytäviin kilpailuihin hyvissä ajoin!

Terveisin Merja

merja.lintala@painiliitto.net

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X