Harjun Woimasta painin sinettiseura

Mediatiedote,
Keski-Suomen Liikunta ry, 17.12.2016

*****

Harjun Woima Jyväskylälle myönnettiin lasten urheilun Sinettiarvo

Urheiluseura Harjun Woima on tehnyt systemaattista kehitystyötä saavuttaakseen lasten ja nuorten urheilun laatukriteerit ja Sinettiarvon. Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle. Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus ja terveelliset elämäntavat. 

Suomen Painiliitto ja Keski-Suomen Liikunta auditoivat Harjun Woiman marraskuussa 2016. Seuraavan kerran seuran toiminta tullaan tarkastamaan syksyllä 2018.

Harjun Woima on ensimmäinen Sinetin saavuttanut painiseura Keski-Suomessa. Kaikkiaan koko Suomessa on vain kolme Sinetin arvoista painiseuraa: Järvenpään Voimailijat, Keravan Urheilijat ja Harjun Woima. Keski-Suomessa on kaikkiaan 34 eri lajin Sinettiseuraa, lasten urheilun laatuseuraa.

Sinetin luovutustilaisuudessa 14.12. palkittiin myös seuran vuoden juniorivalmentaja Mika Rantonen.

Juniorivalmentajan valinnan perustelut: Vuoden juniorivalmentaja on osaava ja innostava ja hänen valmennettavansa kehittyvät ja nauttivat harjoittelusta. Harjoituksissa on hyvä, positiivinen ilmapiiri, mikä mahdollistaa loistavat oppimistulokset.

Suomen Painiliiton puolesta sinetin luovutti hallituksen jäsen Timo Pahkala.

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X