HUOMIO: Haastajaleirit ja Seuravalmentajapäivät

Syyskuun alussa Kuortaneella järjestettävä avoin Himberg-haastajaleiri (2.-4.9. – tytöt, vapaa, kr) ja Seuravalmentajapäivät (3.-4.9.) muodostavat yhdessä mittavan painitapahtuman. Tyttöjen ja krekon osalta tuttu haastajaleiritoiminta toteutuu nyt ensimmäisen kerran myös poikien vapaapainissa, joten molskeilla sekä molskien ulkopuolella riittää toimintaa. Haastajaleirin valmennuksesta vastaavat nuorten maajoukkuevalmentajat.

Myös olosuhteisiin panostetaan merkittävästi, jotta harjoittelu isolla ryhmällä olisi mielekästä ja turvallista. Kuortane-halliin rakennetaan lähes 1000 neliömetrin mattotila, jossa voi harjoitella jopa 120 nuorta painijaa tarvittaessa samanaikaisesti. Haastajaleireillä siis riittää harjoitusvastustajia, valmennusta ja tilaa temmeltää. Ilmoittautuminen on nyt auki, joten kannattaa nopeasti varmistaa paikat leirille!

Avoin Himberg-haastajaleirin kutsu

Linkki haastajaleireille ilmoittautumiseen (avoinna 24.8. saakka)

Perinteiset painin Seuravalmentajapäivät palaavat nyt alkusyksyyn. Tapahtuma on ollut tauolla koronapandemian ajan, mutta nyt on tarkoitus startata ryminällä. Jäsenmaksun maksaneilla seuroilla on kaksi ilmaispaikkaa tapahtumaan, mutta mikään ei estä seuroja lähettämästä isompaa ryhmää valmentajia saamaan oppia ja ideoita valmennukseen. Voimme luvata, että tarjolla on jokaiselle seuravalmentajalle jotain uutta oppia aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Tärkeimmän, eli mattotyöskentelyn lisäksi ohjelmassa on monipuolista valmennustietoutta ja informaatiota. Ilmoittautumalla heti varmistatte paikkanne! Ilmoittautumiset 12.8. mennessä.

SEURAVALMENTAJAPÄIVIEN OHJELMA (julkaistu 26.8.)

Linkki Seuravalmentajapäiville ilmoittautumiseen (avoinna 12.8.2022 saakka)

LÄHDETÄÄN ISOLLA JOUKOLLA KUORTANEELLE JA NÄYTETÄÄN YHDESSÄ PAININ VOIMAA!

Pasi Sarkkinen
toiminnanjohtaja

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X