UWW:n lisenssit v. 2017

Vuoden 2017 UWW-lisenssit on nyt hankittavissa. Painiliitto tilaa ne UWW:n Athena-järjestelmästä.

Jokaisella kadetti-, juniori-, seniori- tai veteraanipainijalla, joka osallistuu UWW:n kalenterikilpailuun, tulee olla voimassaoleva kansainvälinen lisenssi.

Ilmoittakaa 2.1.2017 mennessä (ainakin Herman Kare-turnaukseen osallistuvat) tieto lisenssin uusinnasta. Toki lisenssin voi uusia/tilata myöhemminkin, mutta kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen ko. UWW:n kalenterikilpailua. HUOM! Lisenssejä ei voi enää ostaa kilpailujen yhteydessä.

Uuden UWW:n lisenssin haluavan painijan tulee lähettää kasvovalokuva ja voimassa olevan Suomen passin (=matkustusasiakirja) kopio. Kuvat voi skannata ja lähettää sähköpostitse tai lähettää esim. Whatsappina tai tekstiviestinä.

Myös lisenssin uusijalla tulee olla Athena-järjestelmässä kopio voimassa olevan passista. Henkilökorttia ei enää hyväksytä.

Lisenssikortti tulee esittää UWW:n kalenterikilpailuissa UWW:n tuomarille / delegaatille. Jos uudelle lisenssin haltijalle ei ole tullut korttia kilpailuihin mennessä, niin valmentajalle tulostetaan mukaan lisenssilistaus Athenasta.

UWW:n lisenssien uusinnat ja uudet tilaukset sekä passien kopion lähettämiset: merja.lintala(at)wb-sivut.fi/painiliitto tai 040 753 4789.

Lisenssien hinnat:

50 EUR – KADETIT 16-17 v (15 v tulee olla lääkärintodistua ja vanhempien lupa)

100 EUR – JUNIORIT, SENIORIT JA VETERAANIT

– juniorit 18-20 v (17 v tulee olla lääkärintodistus ja vanhempien lupa)
– U23 19-23 v (18 v  tulee olla lääkärintodistus ja vanhempien lupa)
– seniorit 20 v ->
– veteraanit 35-60 v

Minkä lisenssin tarvitset, sen voi tarkistaa UWW:n sivuilta: https://unitedworldwrestling.org/sites/default/files/media/document/2017_ages.pdf

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X