UWW:n lisenssit v. 2020

UWW:n lisenssi on pakollinen jokaiselle kadetti-, juniori-, seniori- tai veteraanipainijalle, joka osallistuu UWW:n kalenterissa olevaan kilpailuun (= mm. arvokilpailut (pl. U15), PM-kilpailut,  turnaukset).

Vuoden 2020 UWW-lisenssit ovat tilattavissa. Tilauksia on jo tullut, mutta Herman Kare-turnaukseen osallistuvien tulee ilmoittaa 2.1.2020 mennessä lisenssin uusimisesta. Muihin kisoihin voi lisenssin tilata myöhemminkin, mutta mielellään pari viikkoa ennen UWW:n kilpailua, johon aikoo osallistua.

UWW vahvistaa / hyväksyy lisenssin voimaan, kun Athena-järjestelmässä on voimassa olevan Suomen passin kopio/kuva, joten huolehdi, että se on liiton tiedossa.

Uuden UWW:n lisenssin haluavan painijan tulee lähettää kasvokuva (väri), voimassa olevan Suomen passin henkilötietoaukeama/-sivu. Materiaalin voi skannata/kuvata ja lähettää sähköpostina (merja.lintala(at)painiliitto.net) tai esim. WhatsAppina (040 753 4789).

Painiliitto tilaa lisenssit UWW:n Athena-järjestelmän kautta ja laskuttaa ne asianosaisilta/seuroilta myöhemmin. V. 2020 marras-joulukuussa tilatut lisenssit ovat voimassa 31.12.2021 saakka.

Lisenssien hinnat:
– 50 € – kadetit
– 100 € – juniorit, seniorit ja veteraanit

Minkä lisenssin tarvitset, sen voi tarkistaa UWW:n sivuilta.

UWW:n lisenssissä on myös vakuutus (IMSSA), joka on voimassa ulkomailla UWW:n kisoissa, mutta vakuutus ei ole voimassa Suomessa järjestettävien UWW-kisojen aikana.

 

 

 

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X