Ville Lehtikangas Kuortaneen valmentajaksi

Kuortaneen urheilulukion ja valmennuskeskuksen nais- ja vapaapainin valmentajana aloittaa aikaisemmista tiedoista poiketen Ville Lehtikangas. Lehtikangas on 34-vuotias, entinen SM-tason vapaapainija (Vieskan Voima, Kuortaneen Kunto), joka on viime vuodet panostanut oman toimensa ohella tyttö- ja naispainin valmentamiseen. Hän on toiminut myös viime lukukaudella Kuortaneen valmennusryhmän ja tyttöjen maajoukkueen apuvalmentajana. Lehtikangas on kaksinkertaisen EM-mitalisti Tiina Ylisen puoliso ja pariskunnalla on kolme lasta. Perhe asuu Kuortaneella.

Ville Lehtikankaan vuoden mittainen sopimus kattaa lukuvuoden 2022-23 ja työtehtäviin kuuluu myös maajoukkueiden leiri- ja kilpailuvalmennusta. Lehtikangas ottaa myös samalla päävastuun potentiaalisten nuorten naispainijoiden valmennuksen tueksi rakennetusta Petra Olli Junior Teamista. Ryhmän valmennuksessa jatkaa myös Petra Olli, joka toimii Kuortaneen olympiavalmennuskeskuksen kamppailulajien asiantuntijana.

Kuortaneen valmentajan paikalle alkukesästä valittu yhdysvaltalainen Anthony Valles ei voinut henkilökohtaisista syistä ottaa vastaan valmentajan pestiä.

 

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X