Anthony Valles valmentajaksi Kuortaneelle

Yhdysvaltalainen 33-vuotias Anthony Valles aloittaa elokuun alussa Kuortaneen Urheilulukion ja Valmennuskeskuksen naispainivalmentajana. Hänen vastuullaan on valmennuskeskuksessa päivittäisvalmennuksessa harjoittelevat naispainijat sekä Kuortaneen Olympiavalmennuskeskuksessa tapahtuva vapaapainin leirivalmennus. Hän tulee toimimaan myös aktiivisessa roolissa nais- ja vapaapainin maajoukkuevalmennuksessa.

Connecticutin osavaltiosta kotoisin oleva Anthony Valles oli aktiiviurallaan menestyksekäs vapaapainija ja voitti mm. kaksi kertaa Yhdysvaltojen nuorten mestaruuden sekä kuului Iowa State Universityn huipputason yliopistojoukkueeseen. Lisäksi hän kuului maansa olympiavalmennettavien ryhmään 2009-2010, mutta painiura päättyi loukkaantumisiin jo hieman yli 20 vuotiaana.

Valmentajakokemusta Anthony Vallesilla on seura- ja kouluvalmennuksesta noin kymmenen vuoden ajalta. Hän on valmentanut pääasiassa 13-18 -vuotiaita nuoria ja hänellä on paljon kokemusta USA:ssa hyvin toimivasta urheilun sekä opiskelun yhdistämisestä. Vallesin pesti on ensimmäisessä vaiheessa lukuvuoden mittainen ja hänen esimiehenään Kuortaneella toimii Urheilulukion rehtori Juha Virtanen.

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X