Suomen Painiveteraanikerho ry

Suomen Painiveteraanikerho ry (lyh. SPVK) perustettiin Tampereella 14.6.1969. Kerhoa olivat perustamassa Arvo Viljanen Nokialta, Eino Kaapu Nokialta, Veikko Lahti Sunilasta, Olavi Kurikka Seinäjoelta, Aaro Seppälä Iisalmesta, Eetu Huupponen Mikkelistä, Eino Virtanen Turengista, Aaro Holma Niinisalosta, Olavi Muikku Tampereelta ja Esa Loukola Tampereelta.

SPVK:n johtokunta

SPVK:n puheenjohtajat, sihteerit ja johtokunnan jäsenet v. 1969 –

Uutiset:

Vuoden 2023 arpajaiset

Suomen Painiveteraanikerhon vuoden 2023 arpajaiset järjestetään arvauskilpailuna. Tehtävänä on arvata, kuinka monta kuivahernettä mahtuu kuvassa olevaan painitossuun (tossun kokoa ei kerrota, vaan arvio tehdään silmämääräisesti).

Arvauksia kilpailuun kerätään ajalla 6.3.–5.8.2023. Niitä myyvät Painiveteraanikerhon johtokunnan jäsenet sekä muutamat muut yhdistyksemme jäsenet. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ostaa arvausta suoraan myyjältä, mutta haluaisit silti osallistua, voit ottaa yhteyttä sihteeri Maria Pirseyediin arvauksesi rekisteröimiseksi (maria.pirseyedi (at) outlook.com). Yhden arvauksen hinta on 4 € ja arvauksia voi halutessaan ostaa myös useamman.

Voittajien toteaminen ja julkistaminen tapahtuu Painiveteraanikerhon kesäpäivien yhteydessä Helsingissä 6.8.2023. Voittajat julkistetaan lisäksi joulun 2023 Yhdyslenkki-lehdessä sekä Painiveteraanikerhon välilehdellä Suomen Painiliiton nettisivuilla.

Kilpailun palkintoina jaetaan kuusi (6) S-ryhmän lahjakorttia. Palkinnot ovat arvoiltaan 250 €, 200 €, 150 € ja 3 x 50 €. Oikealla tai oikeaa vastausta lähimmäksi osuneella arvauksella voittaa pääpalkinnon. Sen jälkeen lähimmäksi osuneet arvaukset oikeuttavat sijojen 2-6 palkintoihin. Jos oikeita tai yhtä hyviä arvauksia on useampia, lahjakorttien saajat ja suuruusjärjestys arvotaan keskenään yhtä hyvin vastanneiden joukosta.

Kilpailun tuotoilla palkitsemme nuoria painiurheilijoita stipendein.

Kiitos etukäteen!

** ** **

SPVK ry jakaa vuosittain stipendejä lahjakkaille nuorille painijoille. Viimeisen kymmenen vuoden aikana kerho on jakanut yli 110.000 €!

Liittymällä SPVK:n jäseneksi tuette samalla nuoria painijoita.
Jäsenmaksun voi maksaa SPVK:n tilille FI98 5078 1120 0407 40.

Jäsenmaksun vaihtoehdot:
– henkilöjäsenmaksu 15 e
– perhemaksu 25 e
– lehtitukimaksu 10 e
– ainaisjäsenmaksu 200 e

SPVK ry ja Painiliitto tukevat Suomi Cupin kisaa jakamalla stipendejä menestyneille painijoille!

Painiveteraanikerho järjestää vuosittain kesäpäivät, joiden yhteydessä kisaillaan mm. tikanheitossa ja petankissa. Lisäksi golfaajat mittelevät oman kisan.

Painiveteraanikerho julkaisee myös Yhdyslenkki-lehden. Lehti sisältyy jäsenmaksuun ja se ilmestyy kesä- ja joulukuussa.

Lisäinfoa kerhon toiminnasta saa kerhon johtokunnan jäseniltä.

 

 

  • Suomi
  • English
  • X

    Menu

    X