FILA:n lisenssit vuodelle 2014

FILA:n lisenssi on pakollinen kaikille painijoille (miehet/naiset, juniorit ja kadetit), jotka ottavat osaa FILA:n kalenterissa oleviin kilpailuihin.

Ensimmäinen kilpailu, jossa FILA:n lisenssiä tarvitaan on Herman Kare-turnaus, joka järjestetään Kouvolassa 10. – 11.1.2014.

FILA:n lisenssit pitää maksaa uusien sääntöjen mukaan viimeistään 1 viikko ennen kilpailua, joten maksan pe 3.1. klo 11.00 mennessä tulleet lisenssitilaukset FILA:lle ja lähetän sinne kuitin tarvittavien dokumenttien kera.

Jos et ole tilannut lisenssiä määräaikaan mennessä ja menet Herman Kareeseen, niin silloin sinun tulee maksaa lisenssisi FILA:n valvojalle Kouvolassa ja ottaa mukaan lääkärintodistuksen, passin kopion ja kuvan. Jos sinulla ei ole mukana näitä dokumentteja, niin joudut ostamaan ns. väliaikaisen kilpailuluvan maksamalla 150 CHF/EUR ja seuraavaan kilpailuun joudut ostamaan uuden lisenssin.

Lisenssin hinta on senioreille ja junioreille etukäteen hankittuna 100 Sveitsin frangia sekä kadeteille 50 Sveitsin frangia. Mikäli ostat lisenssin FILA:n valvojalta kilpailupaikkakunnalla, niin hinta on 150 CHF/EUR (sen+jun) tai 75 CHF/EUR (kad).

Veteraanien MM-kilpailuihin osallistuvat ostavat lisenssinsä suoraan FILA:n tekniseltä delegaatilta kilpailupaikkakunnalla hintaan 100 CHF.

Jos sinulla ei ole vielä ollut FILA:n lisenssiä ja tarvitset sen, niin lähetä minulle (mieluiten sähköisesti) valokuvasi (jpeg) ja passin kopiosi (jpeg tai pdf) sekä seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, puhelin sekä sähköposti.

Muut Suomessa v. 2014 järjestettävät kilpailut, joissa FILA:n lisenssiä tarvitaan ovat EM- ja PM-kilpailut, Vantaa Painicup ja Arvo Haavisto.

Lisenssin voi tilata myöhemminkin, mutta pitää toimia hyvissä ajoin ennen kilpailutapahtumaa. Jos lisenssikorttia ei ole tullut kilpailuun mennessä, annetaan kisaan mukaan listaus voimassa olevista lisensseistä.

Muista anoa Painiliitosta kilpailulupa ulkomailla käytäviin kilpailuihin hyvissä ajoin!

Lisenssiasiaa FILA:n sivuilta

Terveisin Merja
040 753 4789 tai sähköposti

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X