Huippuvalmentajakoulutusta tarjolla

Esite pdf

Painijat ovat tunnettuja käyttämään omaa kehoa voimaharjoittelun apuna erilaisin menetelmin. Menetelmistä saadaan tuntumaa Mansikka-ahon urheiluhallilla Kouvolassa pe 10.1.2014 klo 14.30–16.00 järjestettävässä koulutustilaisuudessa, jossa painin päävalmentaja Juha Lappalainen, nuorten olympiavalmentaja ja olympiamitalisti Marko Asell ja Euroopan mestari Jarkko Ala-Huikku ovat kouluttamassa urheilijoita ja valmentajia teemalla: parivoimaharjoittelu ja lihastasapaino.

Koulutustilaisuus on tarkoitettu kaikkien lajien valmentajille, urheilijoille ja muille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuuden saa kuvata, mikäli näkee sen tarpeelliseksi. Ottakaa mukaan sisäliikuntavarusteet! Koulutustilaisuuden järjestäjinä toimivat Kouvolan Urheiluakatemia yhteistyössä Suomen Painiliiton ja Kouvolan Painijoiden kanssa. Koulutustilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden aikataulu
13.00 – 14.30 Inbody-kehonkoostumusmittaus (Kouvolan akatemiaurheilijoille maksuton, muille 10 euroa)
14.30 – 16.00 Parivoimaharjoittelu ja lihastasapaino

Heti koulutuksen jälkeen Timo Pahkalan haastattelussa ”Marko Yli-Hannuksela – Master Sporta” -kirjan kirjoittaja Jarkko Ala-Huikku. Kaikille tapahtumaan osallistujille kirja nyt hintaan 30 euroa (norm. 38 euroa). Maksu käteisellä, mukaan tasaraha.Tapahtuman yhteydessä on myös myynnissä Suomen kattavin dvd parivoimaharjoittelusta tarjoushintaan 30 euroa.

Tervetuloa!

Timo Pahkala
Kouvolan Urheiluakatemia
Akatemiajohtaja
puh 040 354 2530
timo.pahkala@kymli.fi
www.kouvolanurheiluakatemia.fi

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X