Kamppailulajit tiivistävät yhteistyötään

alt

Kamppailulajien liitot ovat päättäneet selvittää mahdollisuuksia tiivistää yhteistyötään. Judoliiton, Painiliiton, Nyrkkeilyliiton, Karateliiton, Taekwondoliiton ja Miekkailu- ja 5-otteluliiton edustajat kokoontuivat maanantaina 16.6. Helsingissä pohtimaan yhteistyön tiivistämistä.

Liitot ovat tehneet jo vuosia eri kokoonpanoilla yhteistyötä ohjaaja- ja valmentajakoulutuksessa sekä erilaisissa nuorisohankkeissa, kuten ”Kamppailija ei kiusaa” –kampanjassa. Nyt pidetyssä liittojen tapaamisessa päätettiin tutkia mahdollisuudet syventää yhteistyötä.

-Opetus- ja kulttuuriministeriön Huippu-urheilutyöryhmä, Huippu-urheilun muutosryhmä ja myös Olympiakomitea ja Valo ovat kannustaneet lajeja ja liittoja yhteistyöhön. Tavoitteena on saada kaikki liikenevät voimavarat lajien ja urheilun kehittämiseen. Liittoja tässä ei olla yhdistämässä, kommentoi tapaamisen taustoja Judoliiton puheenjohtaja Esa Niemi. Judoliitto halusi olla tässä pelin avaajana ja tarjota toiminnanjohtajansa Pekka Lehdeksen työpanoksen syksyn aikana tehtävään selvitykseen yhteistyön syventämisen mahdollisuuksista. Muut liitot tarttuivat tarjoukseen, Niemi jatkaa.

-Jokaisella mukana olevalla liitolla on omat vahvuutensa. Parhaimmillaan voimme onnistua jakamaan parhaat ratkaisumme ja toimintatapamme. Palvelujen hankinnassa usean liiton yhteistyö toisi meille kriittistä massaa, joka oikein hyödynnettynä koituu varmasti kaikkien eduksi. Selvitystyö starttaa kesälomien jälkeen ja valmistuu syksyn aikana, kertoo Pekka Lehdes.

Lisätietoa asiasta:

Pekka Lehdes
pekka.lehdes@judoliitto.fi
0405868089
Kesälomalla 21.6.-3.8.2014

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X