Kisakallion Urheiluopiston järjestämää koulutusta 2014

 

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan kehittämät valmentajille suunnatut taitovalmennuksen ja psyykkisen valmennuksen täydennyskoulutukset käynnistyvät syyskuussa Kisakallion urheiluopistolla.

– Jyväskylän yliopiston ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa tehtävän yhteistyömme kautta pystymme tarjoamaan valmentajille suunnattuja liikuntatieteellisen tiedekunnan täydennyskoulutuksia myös Etelä-Suomessa, jolloin matkoihin käytetty aika ei muodostu esteeksi koulutuksiin osallistumiselle, liikuntatieteellisen tiedekunnan kehittämispäällikkö Aki Karjalainen kiteyttää.

Suomalaisen voimisteluvalmennuksen kehittämisen sekä kymmenien lajien valmentajakoulutuksen kehittämisen parissa pitkään työskennellyt Kisakallion Urheiluopiston valmennuskeskuksen kehittämispäällikkö Pulmu Puonti on erityisen iloinen yliopiston valmentajakoulutuksen osaamisen liittämisestä Kisakallion urheiluopiston valmentajakoulutukseen.

– Urheiluopiston ja yliopiston yhteistyössä toteuttama taitovalmennuksen ja psyykkisen valmennuksen täydennyskoulutus ovat loistava kokonaisuus kaikkien lajien parissa toimiville valmentajille oppia ja kehittää uusia metodeja niin lasten ja nuorten kuin huippujenkin valmennukseen. Samalla vaihtuvat kokemukset eri lajien valmentajien kesken, Pulmu Puonti kiteyttää.

– Urheiluvalmentajille suunnattu täydennyskoulutus vastaa urheiluvalmennuksen parissa työtään tekevien elinikäisen oppimisen tarpeisiin. Urheiluvalmentajien työ opitaan työtä tekemisen sekä sitä tukevan koulutuksen avulla. Taitovalmennus ja psyykkinen valmennus ovat molemmat kokonaisuuksia, jotka ovat huippu-urheiluvalmentajien toimesta koettu ajankohtaisiksi ja hyödyllisiksi arjen toiminnassa, toteaa suunnittelija Mikko Pirttimäki Jyväskylän yliopistosta.

Syksyllä 2014 alkavaan maksulliseen täydennyskoulutuksessa vielä muutama paikka vapaana!

Sähköinen hakulomake sekä koulutuksen sisällöt löytyvät www-sivuilta www.jyu.fi/viveca sekä www.kisakallio.fi

http://www.kisakallio.fi/koulutus/psyykkinen_valmennus.html

 

KISAKALLION URHEILUOPISTO
Kisakalliontie 284, 08360 Lohja

  • Suomi
  • English
  • X

    Menu

    X