Kr.room. painin aluevalmentaja Uudenmaan alueelle

Kuusi Uudenmaan alueen painiseuraa (HeTa, HAKA, PoWe, VaSa, VV ja YTK) hakevat määräaikaiseen työsuhteeseen kreikkalais-roomalaisen painin aluevalmentajaa.

Seurat ovat saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriöltä valtionavustuksen seuratoiminnan kehittämiseen kaudelle 2017-2018. Seuratuen avulla halutaan kehittää alueen harjoitusmahdollisuuksia palkkaamalla aluevalmentaja vuoden mittaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Valmentajan työsuhde alkaa 1.9.2017 ja työaika on n. 20 h/vko. Tehtävään haetaan liikunta-alan-/valmentajakoulutuksen saanutta henkilöä, jolla on myös vahvaa omakohtaista kokemusta painista.

Aluevalmentajan toimenkuva:

         Organisoida ja toteuttaa alueharjoituksia 10-15 -vuotiaille kilpaileville Uudenmaan alueen painijoille

         Kouluttaa hankkeessa mukana olevien seurojen seuravalmentajien ja kehittää muutoin seuravalmennuksen laatua (mm. harjoitusten ohjaaminen seuroissa)

         Toimia avustavana valmentajana nuorten olympiavalmentajan Juha Lappalaisen vetämässä valmennusryhmässä

         Organisoida alueleirejä ja olla mukana alueen painijoiden kanssa valtakunnallisilla/Suomen lähialueiden leireillä sekä kehittää aluetoimintaa yhteistyössä aluepäällikön ja nuorten olympiavalmentajan kanssa.

         Järjestää oheisharjoittelua muiden lajien harrastajille sekä mahdollisia lajiesittelyjä kouluilla.

Hakemukset tehtävään tulee jättää 15.7.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@helsinginhaka.fi. Lisätietoja voit tiedustella Helsingin Hakan varapj. Olli Hyvöseltä p. 044 502 5558 tai NOV Juha Lappalaiselta p. 044 303 0273.

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X