Lisenssijärjestelmä 2012

Huomioikaa hyvät vanhemmat / seurat, kun maksatte lisenssejä, että sisaralennuksen saa vain vakuutuksen ja Molski-lehden oikeuttavasta hinnasta (esim. A-lisenssi 48 e + sisaralennus B-lisenssistä 35 e jne).

V. 2012 maksuissa on tullut jonkin verran virheellisiä suorituksia, jotka menevät ns. virhelistalle. Jos ei lisenssiä rupea kuulumaan tammikuussa, niin kannattaa tarkistaa maksut.

* * * * *

Info

Vuoden 2012 lisenssimaksulappu on lähetetty kullekin v. 2011 lisenssin lunastaneelle. Mikäli painija ei enää jatka harrastusta, niin sitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa liittoon. Jos v. 2012 maksu jää avoimeksi, niin ko. henkilön nimi poistuu automaattisesti seuraavan vuoden rekisteristä.

Lisenssimaksulappuun on merkitty vakuutuksen ja Molski-lehden sisältämä hinta. Loppusumman saa vaihtaa ja vaihtoehdot (mm. sisaralennus- ja oma vakuutus -hinnat) löytyvät info-linkistä.

* * * * *

Mikäli seurat haluavat, että kaikki painilisenssit lähetetään seuran yhteyshenkilölle, tulee siitä ilmoittaa liittoon maanantaihin 28.11.2011 mennessä sähköpostitse merja.lintala@painiliitto.net.

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X