Lisenssijärjestelmä 2014

Lisenssijärjestelmä 2014

Mikäli seurat haluavat, että kaikki painilisenssit lähetetään seuran yhteyshenkilölle, tulee siitä ilmoittaa tiistaihin 10.12.2013 mennessä sähköpostitse merja.lintala(at)wb-sivut.fi/painiliitto. Muussa tapauksessa vuoden 2014 painilisenssilaskut lähetetään suoraan jokaiselle v. 2013 H- tai kilpalisenssin maksaneelle kotiosoitteeseen 10.12. lähtien.

Kilpailulisenssikaavakkeisiin on painettu valmiiksi vakuutuksen ja Molski-lehden sisältämä loppusumma sekä harrastajalisensseihin 25 e. Vaihtoehtoiset hinnat löytyvät lisenssijärjestelmä 2014 -linkin alta. Loppusumman saa vaihtaa.

0 e harrastajalisenssilaskuja ei lähetetä. Jos 0 e harrastaja haluaa maksullisen H-lisenssin tai kilpalisenssin, niin ottaa yhteyttä liittoon viitenumeron saantia varten tai suorittaa maksu Painiliiton tilille (FI54 1400 3000 1080 41), jolloin tekstiosiossa ilmoittaa nimi- ja osoitetiedot, syntymäaika tai ainakin vuosi sekä seura.

Seurat eivät ilmoita Painiliittoon lopettaneiden painijoiden tietoja. Mikäli joku on lopettanut v. 2013 aikana ja saa lisenssilaskun, niin laskun voi jättää maksamatta eikä asiasta tarvitse välttämättä ilmoittaa liittoon. Samoin jos joku tietää, että v. 2014 ei jatka painiharrastusta eikä maksa lisenssilaskua, niin sitäkään ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Nimi poistuu rekisteristä automaattisesti. Painilisenssilaskuista ei lähetetä koskaan huomautuslaskuja.

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X