Painijoille leiri ja valmentajille koulutus Pajulahdessa 15. – 17.11.2019

Kohderyhmät leirityksessä:
kr. ja vp alle 16 ja yli 16 vuotiaille

Ryhmät muodostetaan osallistujien osaamisen ja määrän mukaan. Vastuullisena valmentajana toimii kr. painissa Veli-Karri Suomi ja vapaapainissa Niko Kettunen. Muut valmentajat nimetään ilmoittautumisten jälkeen.

Leirin ohjelma ja tavoitteet:
– ale 16 v. ryhmissä perustekniikkaan opetus ja – harjoittelu
– yli 16 v. ryhmissä tason mukaan
– ohjelmaan kuuluu myös opetella täyttämään harjoituspäiväkirja sähköisesti. Tätä varten leirille osallistuvien tulee vartta ”kännykkä” mukaan.

Hinnat opistomajoituksella, täysihoidolla ja iltapaloilla

– juniorit 6-16v. 69 €/vrk = 138 € leiri pe-su
– 17v. ja vanhemmat 72 €/vrk = 144 € leiri pe-su

– iltapala on mahdollista vaihtaa illalliseen pienellä lisämaksulla  

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

31.8.2019 mennessä Sauli Heinonen sp. sauli.heinonen(at)gmail.com. Tiedustelut p. 044-2000947. Ilmoittautumisten jälkeen osallistujille lähetetään ohjeet osallistumismaksun suorittamiseksi ja leiriohjelma.

Ilmoittautumisessa on mainittava

Nimi:
Seura:
Ikä:
Sarja:
Painimuoto johon haluaa leirityksessä osallistua:
1. Vapaapaini
2. Kr. paini
3. Vapaapainiin ja Kr. painiin

Puhelin yhteys:
Sähköpostiyhteys:
Maksajan yhteystiedot:

Puhelin yhteys:
Sähköpostiyhteys:
Maksajan yhteystiedot:

Seuroilta kurssimaksu on mahdollista laskutuksella, muilta maksu ennakkoon.

Valmentaja / tukihenkilökoulutuksessa tavoitteet:
Koulutus on tarkoitettu seurassa toimiville valmentajille ja panijoiden tukihenkilöille esim. painijan vanhemmalle. Tavoitteena on kouluttaa tukihenkilö ymmärtämään systemaattisen painivalmennuksen perusasiat Selain-Sale-ohjelman avulla sekä tarvittaessa olla painijan tukena selaimen käytössä.

Tiedustelut ja alustavat ilmoittautumiset 31.8.2019 mennessä Sauli Heinonen p. 044 2000947 tai sp. sauli.heinonen(at)gmail.com. Ilmoittautumisten jälkeen osallistujille lähetetään ohjeet osallistumismaksun suorittamiseksi ja koulutusohjelma.

Koulutusmaksu:
Täysihoidolla ja iltapaloilla pe – su 144 €

Kouluttajat:
Jesse Salo ja Sauli Heinonen

Mikä on Selain-Sale-ohjelma:
Selain-Sale-ohjelma helpottaa valmennusta tarjoamalla painivalmentajille ja painijoille valmiita valmennussuunnitelmien pohjia, harjoitus- ja harjoitemalleja sekä teoreettista tietoa valmennuksen suunnitteluun. Tämä kaikki mahdollistuu klikkausten takaa.

Painijan harjoituspäiväkirjan täyttö toteutuu urheilijan ”kännykän ja pilvipalvelujen ” kautta. Suunnitelmien ajat, kuormitustasot ja niistä saadut indeksiluvut luvut kuvataan numeroina ja graafisesti.

Haluttaessa laajempaa tietoa valmennuksen suunnittelusta pääsee klikkauksen kautta infon sisältöön, josta linkkien avulla perustellaan valmennustietoa vastaamalla kysymyksiin: milloin, miksi ja miten joku harjoitus tai harjoite on toteutettava. Tarkemmasta koulutusohjelmasata tiedotetaan lähempänä koulutusajankohtaa.
Selainohjelman tietotekniikkaosuuden on toteuttanut insinööri (AMK) Jesse Salo ja valmennuksellisen tiedon teksteineen ”täysinpalvellut” liikuntasuunnittelija ja valmentaja Sauli Heinonen.

Koulutuksen toteuttavat:
Painivalmentajakerho sekä Painiliiton Itä-Suomen ja Uudenmaan alueet

HUOM! Leirit ovat avoimia ja muiden alueiden painijat ja valmentajat voivat osallistua leireille normaali ilmoittautumisella.

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X