Suomen Painiveteraanikerho ry:n seuratuki

Seurat, jotka järjestävät kilpailuja vuonna 2024, voivat hakea Suomen Painiveteraanikerho ry:ltä seuratukea miesten kansallisten tai kansainvälisten kilpailujen stipendisarjoihin. Tuki voidaan myöntää vuoden aikana yhdelle seuralle ja ideana on, että tukea saisivat eri vuosina eri seurat.

Tuen suuruus on maksimissaan tuhat (1000) euroa, mutta myös pienempi summa on mahdollinen. Tuen myöntämisen ja tukisumman määräytymisen ehtona on, että kilpailujen järjestäjäseura osallistuu palkitsemisiin itse vähintään samalla summalla kuin Suomen Painiveteraanikerho.

Tuki kohdistetaan saajaseuran järjestämään kilpailuun Suomen Painiveteraanikerhon johtokunnan ja järjestäjän yhdessä sopimalla tavalla.

Vuoden 2024 hakemukset voi lähettää Suomen Painiveteraanikerhon sihteerin sähköpostiin 15.1.2024 mennessä. Varmistaaksenne viestien perilletulon huom. nimen oikeinkirjoitus:

maria.pirseyedi (at) outlook.com

Hakemus saa olla vapaamuotoinen, kuitenkin siihen on sisällyttävä vähintään perustiedot haun kohteena olevasta kilpailutapahtumasta, haettavan tukisumman suuruudesta (max. 1000 euroa) sekä seuran omasta panostuksesta palkitsemisiin. Hakemuksen pituus mieluiten noin yksi sivu. Päätöksen vuoden 2024 seuratuen saajasta tekee Suomen Painiveteraanikerhon johtokunta.

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X