Suomi Cup 2020-2021 jatkuu Tampereella 6.11.2021 – palkintorahaa jaossa ja livestream Aamulehden sivuilla

Kreikkalais-roomalaisen painin Suomi Cupin kaksivuotinen kausi 2020-2021 lähestyy loppuaan ja viimeinen osakilpailu on edessä joulukuun alussa Ilmajoella, kun Ilmajoki-hallilla painitaan 4.12.2021 UWW-turnaus Arvo Haavisto.

Suomi Cupin seurojen välinen kilpailu on jälleen jo ratkennut Ilmajoen Kisailijoiden ylivoimaiseen voittoon ja toiseksi nousi Tampere Cupissa kaksi sarjavoittoa napannut yksi isäntäseura Koovee. Seurapisteissä tukevasti kolmantena on Haukiputaan Heitto.

Painijoiden välisessä kilpailussa IK:n painijat taistelevat kokonaiskilpailun voitosta ja tällä hetkellä kärkipaikalla jatkaa Otto Ketonen ennen Akseli Yli-Hannukselaa. Seuraavista sijoista tulee näillä näkymin Arvo Haavistossa mielenkiintoinen kamppailu ja tiukimmin niistä taistelevat lokakuun Oslon MM-kisojen edustajat Matias Lipasti, Mikko Peltokangas ja Elmer Mattila.

Otto Ketonen, Ilmajoen Kisailijat johtaa kreikkalais-roomalaisen painin Suomi Cupia 2020-2021.

 

***

Kreikkalais-roomalaisen painin Suomi Cup 2020-2021 jatkuu marraskuussa Tampereella. Seuratrio Koovee, TaVo ja TaPS järjestää lauantaina 6.11.2021 Tampere Cupin Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa. Kiitos yhteistyökumppanien, kilpailussa on tarjolla parhaille palkintorahaa kahdessa miesten sarjassa.

Livestream keskimatolta Aamulehden tilaajille ja kokeilujakso ostettavissa hintaan 1€/vko. Lue lisää aiheesta Aamulehden artikkelista.

Suomi Cupin kausi 2020 jäi koronapandemian vuoksi kesken ja se päätettiin yhdistää kauden 2021 kanssa. Tampere Cupin jälkeen kaksivuotisen Suomi Cupin päättää Arvo Haavisto -turnaus 4.12.2021 Ilmajoella.

Suomi Cupin säännöt pysyivät pääosin ennallaan. Isoin muutos oli poistaa säännöistä edellytys osallistua vähintään viiteen osakilpailuun ja vähintään neljään 2-tason osakilpailuun rahapalkinnoille pääsemiseksi.

Suomi Cupin 2020-2021 säännöt

Suomi Cup 2020-2021 jatkuu kärjen osalta mielenkiintoisena ja huipentuu viimeiseen osakilpailuun Ilmajoella. Lisämausteensa painijoiden väliseen kisaan tuo ensi viikon Belgradin U23 MM-kilpailut, joihin osallistuu kärkikymmeniköstä sekä Otto Ketonen, Joni Komppa että Elmer Mattila. Lisäksi hyvät mahdollisuudet palkintorahoille nousuun on myös niin ikään Belgradissa painivalla Arvi Savolaisella. Nähtäväksi jää moniko mainituista urheilijoista nähdään Tampere Cupin punnitusjonossa.

Suomi Cupin 2020-2021 painijoiden välisissä pisteissä kärkikolmikkona ennen kahta viimeistä osakilpailua ovat Ilmajoen Kisailijoiden hirmut Akseli Yli-Hannuksela, Otto Ketonen ja Matias Lipasti. Myös seurojen välinen Suomi Cup on jälleen tukevasti IK:n leveillä harteilla.

Suomi Cupin 2020-2021 pistetilanteet

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X