Suomi cupin 2013 lopputulokset

altKreikkalais-roomalaisen painin Suomi cup 2013 saatiin lauantaina 23.11. Ilmajoella käydyssä Arvo Haavisto -turnauksessa painittua loppuun.

Painijoiden välisessä kisassa voittaja ratkesi Oulun Pyrinnön Niko Ohukaisen eduksi kolmen pisteen erolla ennen Peräseinäjoen Toiveen Oskari Riihiojaa. Kamppailu sijoista 3-6 oli äärimmäisen tasainen, sillä lopuille valmennustukiin oikeuttaneille sijoille selvinneet miehet olivat kolmen pisteen sisällä. Kolmanneksi sijoittui Vaasan Toverien Toufan Ahmadi, neljänneksi Helsingin Hakan Juuso Huovinen, viidenneksi Oulun Jumaa Zakole ja kuudenneksi Viipurin Voimailijoiden Veli-Karri Suominen.

Seurojen välinen kisa meni niin tasaiseksi, että tarkistuslaskennassakaan ei kahden parhaan seuran välille saatu eroa. Näin ollen voitto on jaettu ja sillä sijalla ovat koko kauden kisaa hallinneet Ilmajoen Kisailijat ja Oulun Pyrintö. Kolmannelle sijalle selvityi Peräseinäjoen Toive.

Kuusi parasta painijaa saavat valmennustukea ennalta määritellyt summat ja lisäksi Suomen painiveteraanikerho jakaa stipendit kolmelle parhaalle ilman valmennustukea jääneelle juniori-ikäiselle painijalle. Nämä ovat Peräseinäjoen Toiveen Markus Ahtiainen, Ilmajoen Kisailijoiden Juuso Latvala ja Lapuan Virkiän Mikko Peltokangas.

Urheilijat ja seurat palkitaan vuoden 2014 Suomi Cupin avauskisassa Herman Kare -turnauksessa, Kouvolassa lauantaina 11.1.2014.

Painijoiden loppupisteet

Seurojen loppupisteet

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X