Timo Nuorala on poissa

Pitkään painitoiminnassa mukana ollut Timo Nuorala kuoli kotonaan Ylivieskassa 11.3.2016. Hän oli kuollessaan 73-vuotias.

Timo Nuorala oli positiivinen ilmestys Suomen painimaailmassa. Hänen nauravainen olemuksensa tuli tutuksi vuosikymmenten ajan maamme painisaleilla, ja Timon jutuissa oli aina jotakin lähimmäistä lämmittävää.

Nuorala harrasti poikasena 1950-luvulla painia Ylivieskan Kuulan riveissä, mutta väliin tuli lähes parin vuosikymmenen paussi painiriennoista, sillä Nuorala ajoi rekkoja ympäri maailmaa.

1970-luvun lopulla Nuorala palasi Ylivieskan painisalille Semi-poikansa kanssa, ja pian toimen mies aloitti myös oman tuomariuransa. Yli 20 vuoden ajan Nuorala tuomitsi parhaimmillaan SM-tasolla ja maaotteluissa.

Tuomaritoiminnan lisäksi Timo Nuorala osallistui kaikin mahdollisin tavoin seuransa Vieskan Voiman rientoihin. Vuosikymmenet mies kuskasi linja-autolla painijoukkueita ympäri Suomen ja naapurimaihinkin. Lisäksi hän kuului pitkään ViVo:n johtokuntaan ja Keski-Pohjanmaan piirin painijaostoon sekä osallistui aina ensimmäisten joukossa seuratalkoisiin.

Timo Nuorala oli seuratoiminnan peruspilari, jota lähimpänä jäi kaipaamaan Semi-poika perheineen. Lisäksi Nuoralalla oli suuri ystäväjoukko painipiireissä kautta koko Suomen.

Timo Nuorala siunataan viimeiseen lepoon 9.4.2016 klo 13 Ylivieskan Suvannon kappelissa.

Juhani Rintakumpu

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X