Turun Voimamiehistä Tähtiseura

Turun Voimamiehet on uusin painin Tähtiseura. TWM:lle lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseura-tunnus luovutettiin Kokkolassa pidettyjen U20 ja U15 SM-kisojen yhteydessä 9.4.2022.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä, vastuullisesta ja inhimillisestä toimintatavasta.

Vuoden 2021 aikana TWM kehitti toimintaansa monella sektorilla ja mm. laati toimintakäsikirjan, joka ohjaa seuran toimintaa ja toimii seuratoiminnassa mukana olevien ohjekirjana. Prosessin aikana on toimintaa on työstetty sekä urheilutoiminnan että seuran johtamisen ja mm. viestinnän, markkinoinnin ja aineellisten resurssien osalta. Ennen kaikkea Tähtimerkki on lupaus laadusta ja tae vastuullisuudesta!

Seuran auditointi-tilaisuus pidettiin 19.1. Turussa ja paikalla olivat seuran edustajien lisäksi Painiliiton ja Lounais-Suomen Liikunnan auditoijat. Tähtiseurat auditoidaan kolmen vuoden välein.

Lämpimät onnittelut!!

Turun Voimamiesten lisäksi painiseuroista lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseuroja ovat Harjun Woima Jyväskylä ja Järvenpään Voimailijat.

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X