Työpaikkailmoitus: Järvenpään Voimailijat hakee osa-aikaista nuoriso-ohjaajaa / liikunnanohjaajaa

Ilmoitus pdf-muodossa-muodossa 

Järvenpään Voimailijat ry. on 1963 perustettu Keski-Uusimaalainen urheiluseura, jolla on 200 jäsentä. Toimintamme on auditoitu, olemme ensimmäinen painiseura jolle on myönnetty Nuori Suomi Sinettiseuratunnus.

Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja teemme työtä nuorten ja aikuisten liikkumisen lisäämiseksi. Olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriöltä valtionavustuksen seuratoimintamme kehittämiseen kaudelle 2015-2016 ja haluamme käyttää tämän nimenomaan lasten liikunnan tukemiseen. Haemmekin nyt tätä tärkeää tehtävää tukemaan vuoden mittaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen:

 

Nuoriso-Ohjaajaa / liikunnanohjaajaa

Työtehtäväsi:
 • nuorten harrasteryhmien OTO-valmentajien toiminnan kehittäminen/avustaminen
 • koulupainitoiminnan kehittäminen yhdessä OTO-valmentajien kanssa
 • päiväkotien liikunnallisten iltapäiväkerhojen toiminnan kehittäminen yhdessä OTO-valmentajien kanssa
 • muut johtokunnan asettamat tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta sosiaalista ja avointa luonnetta. Työskentelet mielelläsi lasten ja nuorten kanssa. Sinulla on liikunta-alan koulutus tai meneillään olevat opinnot. Olet liikunnasta innostunut ja innostat myös muita. Tausta painiharrastuksesta on suuri etu. Olet täysi-ikäinen, omatoiminen, tunnollinen ja vastuuntuntoinen. Tartut nopeasti uusiin tehtäviin ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Työskentelyalueenasi on koko Keski-Uudenmaan alue joten tarvitset tehtävässä myös ajokorttia.

Työskentelet noin 10-15 h viikossa, niin päivä- kuin ilta-aikoinakin. Tavoitteenamme on kehittää seuran toimintaa ja luoda tulevaisuudessa työpaikasta kokopäiväinen. Raportoit työssäsi Järvenpään Voimailijoiden johtokunnalle.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee jättää 18.9.2015 klo 18.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@javo.fi Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arki-iltaisin klo 18-19 välillä pj. Tero Luostariselta (044-9065222) tai varapj. Petri Seleniukselta (0407715141).

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X