Urhea-säätiö hakee NOV-painivalmentajan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen

Urhean ilmoitus

Urhea-säätiö hakee nyt NOV-valmentajan sijaista kokopäiväiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka (mahdolliset jatkosopimukset sijaisuuden jatkuessa) painivalmentajaa.

Painivalmentaja toimii Urhean, Puolustusvoimien Urheilukoulun ja Uudenmaan alueen kreikkalais-roomalaisen painin valmennuksesta vastaavana ammattivalmentajana. Hän vastaa keskuksemme päivittäisestä valmennustoiminnasta, leirityksestä ja urheilijoiden kokonaisvaltaisesta kehittymisestä sekä osallistuu myös osana valmentajatiimiä painin maajoukkuetoimintaan ja on kehittämässä suomalaista painivalmennusta.

Edellytämme hakijalta vahvaa ammattitaitoa, kannustavaa otetta ja näkemystä valmentaa potentiaalisia urheilijoita pitkäjännitteisesti kohti kansainvälistä menestystä. Hakijalle on siis selvää kansainvälisen vaatimustason mukainen toiminta, kansainvälisen toimintaympäristön tuntemus ja hän omaa myös vahvat kansainväliset verkostot.

Valmentaja pystyy toimimaan suullisesti sekä kirjallisesti myös englannin kielellä. Muu kielitaito, kuten esim. venäjä on merkittävä vahvuus työn menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän asiantuntevan ja kasvavan säätiön palveluksessa sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit näköalapaikalla suomalaisen huippu-urheilun parissa.

Työsuhteessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa PALTA:n ja JHL:n välistä Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee lähettää 14.1.2022 mennessä Urhea-säätiön talous- ja henkilöstöpäällikkö Marianne Hoffrénille osoitteeseen marianne.hoffren@urhea.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Painiliiton toiminnanjohtaja Pasi Sarkkinen puh. 050 360 0036, pasi.sarkkinen@painiliitto.net

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X