UWW:n lisenssit 2021

Vuoden 2021 UWW-lisenssit ovat tilattavissa.

UWW:n lisenssi on pakollinen UWW:n kalenterissa olevaan kilpailuun:

 • jokaiselle painijalle (U15, U17, U20, U23, aikuiset ja veteraanit)
  HUOM! Lisenssiä ei kuitenkaan tarvita U15 ikäluokan arvokilpailuissa vaan UWW vakuuttaa tämän ikäluokan painijat näissä kilpailuissa.
 • jokaiselle tuomarille
 • jokaiselle valmentajalle

Painiliitto ostaa lisenssit UWW:n Athena-järjestelmän kautta. UWW vahvistaa / hyväksyy lisenssin voimaan, kun Athena-järjestelmässä on kopio / kuva ko. henkilön voimassa olevasta Suomen passista. Painiliitto laskuttaa lisenssit asianosaisilta/seuroilta myöhemmin.

Arvokilpailuihin ja joihinkin turnauksiin ilmoittautumiset tehdään Athena-järjestelmän kautta, joten lisenssit tulee olla voimassa, että Painiliitto saa ilmoitettua joukkueet kilpailuihin. Arvokisoihin nimet tulee ilmoittaa 1 kk ennen tapahtuman alkua.

Uuden UWW:n lisenssin haluavan painijan tulee lähettää kasvokuva (väri), voimassa olevan Suomen passin henkilötietoaukeama/-sivu. Materiaalin voi skannata/kuvata ja lähettää sähköpostina (merja.lintala(at)painiliitto.net) tai esim. WhatsAppina (040 753 4789).

Lisenssien hinnat:
– 50 € – kadetit
– 100 € – juniorit, seniorit, veteraanit, tuomarit ja valmentajat

Painija voi tarkistaa UWW:n sivuilta, minkä lisenssin tarvitsee.

UWW:n lisensseissä on myös vakuutus (IMSSA), joka on voimassa ulkomailla UWW:n kisoissa, mutta vakuutus ei ole voimassa Suomessa järjestettävien UWW-kisojen aikana.

 • Suomi
 • English
 • X

  Menu

  X