Vastaa Yhdenvertaisuuskyselyyn

Yhdenvertaisuus

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa yhdenvertaisuuskyselyyn!

Yhdenvertaisuuslain sekä uuden liikuntalain voimaantulon myötä Opetus- ja kulttuuriministeriön yhtenä liikuntajärjestöjen toiminta-avustuksen kriteerinä on liitolle laadittu yhdenvertaisuussuunnitelma samanarvoisuuden edistämiseksi ja turvaamiseksi.

Kamppailulajiliitot (Aikido-, Judo-, Karate-, Miekkailu- ja 5-ottelu-, Nyrkkeily-, Paini- sekä Taekwondoliitto) laativat yhteisen yhdenvertaisuussuunnitelman vuosille 2016-2017. Seurakyselyn toteuttaminen on yksi suunnitelman toimenpiteistä. Voit tutustua suunnitelmaan klikkaamalla tästä.

Seurakyselyn tarkoituksena on tuottaa tietoa yhdenvertaisuuden toteutumisesta kamppailulajiseurojen toiminnassa. Kyselyyn on kutsuttu vastaajiksi harrastajat (yli 12-vuotiaat), valmentajat/ohjaajat, seurojen johtohenkilöt (hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt) sekä harrastajien huoltajat. Vastausten perusteella seuroille tullaan tuottamaan työkaluja yhdenvertaisuuden kehittämiseksi.

Vastaukset kerätään lajikohtaisesti ja anonyymisti.

 

Linkki kyselyyn: https://my.surveypal.com/Yhdenvertaisuuskysely-seuroille_kamppailulajiseuroille

Vastaaminen vie korkeintaan 10 minuuttia. Viimeinen vastauspäivä on sunnuntai 5.6. Välitäthän kyselylinkin eteenpäin seurassasi, kiitos!

Haluatko painia?
  • Suomi
  • English
  • Haluatko painia?

    X

    Menu

    X